POGOJI POSLOVANJA

Lastnik (zbiratelj podatkov) spletnega mesta je podjetje:

Asalus d.o.o.
Černelčeva cesta 4
8250 Brežice

Podjetje Asalus  d.o.o. se zavezuje, da bo ščitila vašo zasebnost in razvijala tehnologijo, ki vam omogoča varno spletno izkušnjo. Ta izjava o zasebnosti velja za spletno mesto podjetja Asalus d.o.o.

Z uporabo spletnega mesta http://trgovina.acidosalus.si | Spletna trgovina Acidosalus soglašate z načini uporabe podatkov, ki so opisani v tej izjavi.

Privolitev:

Z registracijo na spletni strani Spletna trgovina Acidosalus podjetja Asalus d.o.o. se strinjate, da podjetje zbira in na način in v namene, ki so opisani v tej izjavi.

Zbiranje osebnih podatkov:

Podjetje Asalus d.o.o. zbira na spletnem mestu naslednje podatke:

 • Ime
 • Priimek
 • e-poštni naslov
 • Telefonska številka
 • Naslov za dostavo
 • Mesto
 • Poštno številko
 • Vse ostale morebitne informacije, ki nam jih boste zaupali v sklopu dodatnih navodil pri samem naročilu!

Spletne strani Spletne trgovine Acidosalus lahko samodejno zbira tudi nekatere podatke o strojni in programski opremi vašega računalnika. Med te podatke sodijo: naslov IP, vrsta brskalnika, imena domen, čas dostopanja in naslovi spletnih mest, ki ste jih obiskali na naši spletni strani. Spletna trgovina Acidosalus te informacije uporablja izključno za izračun splošne statistike o uporabi spletnega mesta Spletna trgovina Acidosalus.

Elektronski naslov, ki nam ga zaupate ob registraciji je vključen samodejno v mailing listo. V kolikor teh komercialnih obvestil ne želite prejemati, se lahko od njih enostavno odjavite s klikom odjava na koncu komercialnega e-mail sporočila.

Kupoprodajna pogodba (naročilo stranke) je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika (Trgovine Acidosalus) in kupcu dostopna v vsakem trenutku v njegovem uporabniškem profilu. Do nje lahko dostopa s svojim uporabniškim imenom in geslom. Dostop je omogočen tudi administrativnemu osebju podjetja  Asalus d.o.o.

Uporaba osebnih podatkov

Podjetje Asalus d.o.o. zbira podatke na spletni strani z namenom zagotoviti pravilno delovanje spletnega mesta ter nudenje zahtevanih storitev in lahko uporabi vaše podatke tudi za naslednje namene:

 • internih tržnih raziskav
 • obveščanja strank o novostih na spletni strani
 • obveščanja strank o novostih, ki se tičejo izdelkov ali storitev
 • kot podatke na sami pošiljki (naslov dostave in telefonska številka)
 • za namene pošiljanja komercialnih/reklamnih sporočil (pri registraciji se kupec avtomatično strinja s prejemanjem tovrstnih sporočil; odjava je možna kadarkoli in sicer s klikom Odjava na koncu reklamnega sporočila)

Varovanje osebnih podatkov

Podjetje Asalus d.o.o. se zavezuje, da bo vaše osebne podatke varovalo v skladu z Zakonom o varstvu zasebnih podatkov. Vaši podatki se bomo uporabljali samo za interne namene podjetja Asalus d.o.o. in jih ne bomo posredovali tretjim osebam.

Uporaba piškotkov (ang. Cookies)

Piškotki so besedilne datoteke, ki jih na vaš računalnik naloži spletni strežnik. Piškotki ne vsebujejo nobenih podatkov s katerimi bi lahko ugotovili vašo identiteto. S pomočjo piškotkov strežnik ve, da ste se vrnili na spletno stran, kar lahko s prodom izkoristimo za prilagoditev spletnega mesta uporabniku.

Večina brskalnikov piškotke samodejno sprejema. Če jih ne želite sprejemati ali pa želite, da ste obveščeni preden se piškotek naloži na vaš računalnik lahko to določite v nastavitvah brskalnika. 

Akcije na spletni strani

Veljavnost spletnih akcij je največ 1 mesec, razen če ni zapisano drugače.

Vsi pogoji poslovanja, ki so zapisani na spletni strani so veljavni v vsakem trenutku! Pridržujemo si pravico, da te pogoje brez predhodnega obvestila tudi spremenimo.

Pred oddajo prvega naročila je smiselno, da si vse zapisane pogoje natančno preberete, saj se le-ti lahko deloma razlikujejo od standardnih pogojev drugih spletnih trgovin. Vzrok temu je dejstvo, da prodajamo blago tipa zdravila, prehranska dopolnila, kozmetika ipd., ki zahtevajo poseben način ravnanja in obravnave.