KAKO JE S PLAČILOM?

Naročene izdelke lahko plačate na več načinov:

  • Plačilo z gotovino po povzetju
  • Plačilo s pay-pal sistemom

Plačilo z gotovino:

Po povzetju:
Naročilo plačate dostavljavcu (Pošta Slovenije) z gotovino, ko Vam le-ta dostavi naročeno blago. Stroški dostave so navedeni v naročilu. Ob prejemu pošiljke se doplača še 1,05 € za plačilo BN02 položnice.

Plačilo s Paypal-om Slovenija:

Pay-Pal

Varno plačevanje in sprejem plačil

PayPal.com je ponudnik varnega e-plačevanja s kreditnimi karticami in je plačilna možnost za slovenske spletne trgovine in posameznike. Storitev, ki zagotavlja varno online plačevanje v realnem času (online avtorizacije plačilnih, kreditnih kartic) dostopna tudi v Sloveniji. PayPal je podjetje (v lasti eBaya) ki se uporablja za anonimno, hitro in varno poslovanje - on-line plačila in sprejem plačil na Ebay-u, Amazon in drugih internetnih trgovinah.

PayPal je plačilni procesor, ki je najbolj razširjen in najbolj uporabljen za internetno plačevane v vseh razvitih zahodnih državah. Uporablja se za on-line plačila na Ebay-u, Amazon in drugih internetnih trgovinah. Uporabljajo ga tako posamezniki, kot podjetja. Z njim je omogočeno plačevanje 24 h na dan.

PayPal nudi zaščito za Vaš denar. Tako je možno še 30 dni po transakciji le to preklicati ( npr. če kupljenega izdelka niste prejeli na dom ali pa izdelek ne ustreza opisu internetne trgovine). Pologi se vršijo preko kreditnih ali debetnih kartic - Visa, American Express, MasterCard, Visa Electron (tudi račun je treba verificirati s kreditno ali debetno kartico). Dvigi pa so mogoči na kreditno kartico ali debetno z logotipom Visa. V prihodnosti naj bi bili možni pologi in dvigi še preko bančnega računa, čekov, položnic in drugih denarnih poti, kar je že sedaj možno v večini razvitih držav sveta.

Največ kar lahko dnevno zapravimo je 100€, ko pa verificiramo račun se limit poveča do razpoložljivih sredstev.

Opozorilo: tekom nakupa se zaračuna pri plačilu s sistemom Pay Pal tudi provizija, ki zavisi od višine samega nakupa.

Kako se dodatek obračunava (ang. fee)?

Obračunava se po sledeči formuli Y=1,034x+0,35 pri čemer je x osnovna vrednost naročila (s poštnino vred), 0,35 € pa je dodatek, ki ga je zmeraj potrebno dodatno poravnati pri plačevanju s Pay pal sistemom!

Zakaj kupovati na internetu? 
Ker je ceneje in ponudba oziroma izbira veliko večja.

Kje najdem številko mojega PayPal računa?
PayPal ne uporablja številke računa, ampak e-poštni naslov.

Kako lahko dobim kreditno kartico, če nimam rednih prilivov (sem študent)?
Lahko dobite debetno kartico; npr. pri Abanki Visa Electron, preko moneyvookers računa, MasterCard ali Neteller MasterCard.

Kaj je debetna plačilna kartica?
Je plačilna kartica, kjer so možna plačila le do vsote razpoložljive na računu (ne morete iti v minus).

Vaše naročilo postane veljavno ko ga odpošljete, cene veljajo na dan odpošiljanja naročila.

Če imate vprašanje v zvezi z plačili nas povprašajte na naslovu: prodaja@asalus.si

Rok veljavnosti cen na straneh Spletne trgovine Acidosalus ter ponudba

Narava poslovanja Spletne trgovine Acidosalus na naslovu http://trgovina.acidosalus.si je takšna, da se vsebine dnevno spreminjajo in ažurirajo. Enako velja tudi za ceno katerega koli izdelka, ki jo lahko brez predhodne najave spremenimo v vsakem trenutku. 
Kljub vestnemu opravljanju administratorskih nalog ter stalnih posodobitev naših  računalničarjev, ni izključena možnost napačnega podatka o ceni ali o dobavljivosti izdelka. 
V takšnih primerih Spletna trgovina Acidosalus kupcu omogoči odstop od naročila oziroma mu ponudi sporazumno rešitev problema!

Pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku potrditve naročila s strani ponudnika (v trenutku prejema potrditvenega elektronskega sporočila s strani Spletne trgovine Acidosalus).

Vse cene na Spletni trgovini Acidosalus vsebujejo davek na dodano vrednost. Cene artiklov veljajo le v trenutku nakupa! V kolikor izjemoma pride do sinhronizacijske napake v cenah, zadevo sporazumno rešujemo individualno.

Pozor: v kolikor sodelavci spletne trgovine posumimo v nepravilne ali zavajajoče podatke naročila oziroma v morebitne škodljive namene pogodbe, o tem obvestimo stranko preko elektronskega naslova oziroma preko telefonske številke. V kolikor so podatki neustrezni, nepopolni, zavajajoče narave ali pa se samo nam zdijo sumljivi, lahko (sicer zelo redko) zahtevamo plačilo po predračunu. 
V tem primeru stranki pošljemo spremenjeno naročilo (kupoprodajno pogodbo) na elektronski naslov.
V primeru različnih kuponskih ter drugih akcijskih ponudb in ugodnosti pričakujemo, da se stranka natančno drži zapisanih pravil oziroma pogojev. V kolikor stranka ne zadosti pogojem, ni upravičena do koriščenja ugodnosti, pa čeprav je to na podlagi javno objavljenih kod o akcijskih popustih mogoče. V primeru kršenja pravil ponudnik sprovede novo naročilo v imenu stranke, pri čemer se ne upošteva akcijski kupon. Prav tako se lahko ponudi plačilo po predračunu oziroma se ukine možnost plačila po povzetju. Stranko predhodno obvestimo o neipolnjenih pogojih in ji omogočimo naknadno izpolnitev zahtev za uveljavitev akcijskega kupona/popusta!